Webmaster Michel op circuit Zandvoort

 geplaatst op 05 april 2013

Michel dolgelukkig met zijn prijs

MBiCash ook aanwezig op Zandvoort

Klaar voor de startBijna uit de bocht

Snoeihard de hoge omzet

Allemaal instappen

Eind 2012 hielden we een wedstrijd onder alle webmasters van MBiCash. Webmasters konden tijdens deze actie een Race Experience op circuit Zandvoort winnen. Begin december konden we melden dat Michel de gelukkige winnaar van deze racedag was! Hij mocht samen met een vriend een hele dag gaan racen.

Afgelopen week was het dan eindelijk zover en kon er ondanks een koude wind volop geracet worden! Natuurlijk was het team van MBiCash bij deze onvergetelijke dag aanwezig om verslag te leggen.

 

Een dag vol PK's en G-krachten

Circuit Zandvoort, s’ochtends vroeg: benzine dampen, verbrand rubber, snelle jongens en de prijs van MBiCash voor de winnaars Michel en Stephan.

De dag begon al vroeg met de officiële uitreiking van de cheque en bijbehorende fotoshoot. Vervolgens was het tijd om de PK's los te laten en de adrenaline te laten stromen in de verschillende peperdure sportwagens.

De webmasters konden eens goed op hun race kwaliteiten getest worden. Er werd in diverse auto’s geracet maar vooral de Porsche 911 en de F3 auto waren het hoogtepunt van deze dag. Naast het hard door de bochten knallen en ervaren van de G-krachten die daarbij los komen, werden de webmasters ook getest op hun behendigheid. Er waren diverse onderdelen zoals het slippen, dragracen, ijsrijden en 4x4 rijden waarbij de stuurmanskunsten op de proef werden gesteld.

 

Meer acties

Uit de reacties van de webmasters kunnen we opmaken dat het een zeer succesvolle en geslaagde dag is geweest. MBiCash heeft regelmatig speciale acties voor webmasters en met het grote succes van deze dag zal er naar alle waarschijnlijkheid een vervolg komen op deze actie.

   

 

 

Laatste nieuws