iPad winnaar bedankt MBiCash

 geplaatst op 05 February 2013

Enige weken geleden hielden we onder de webmasters van MBiCash een enquete. Met het invullen van de enquete maakte je kans op de nieuwste iPad! 

Onder alle deelnemers werd een iPad verloot. De winnaar stuurde ons dit leuke bericht als bedankje: 

iPad winnaarAfgelopen September kwam in het partnerprogramma tegen van MBiCash, en wat me meteen aantrok was de mogelijkheid tot het promoten van Sexprofielen, een site die ikzelf al vele jaren als een van de grotere/betere in Nederland beschouwde. Ik heb mij toen meteen aangemeld en binnen de kortste keren begon de eerste omzet binnen te komen. 

In december zag ik dat er een enquete werd gehouden onder de webmasters. Ik heb deelgenomen aan deze enquete omdat ik graag mijn mening wilde geven over de ervaringen tot nu toe. 

Opeens kreeg ik twee weken terug een totaal onverwacht telefoontje dat ik de gelukkige winnaar was van de iPad! Dit was natuurlijk geweldig en helemaal omdat ik ook al een fles champagne had mogen ontvangen met nieuwjaar. 

Ik kan alleen maar zeggen dat de jongens(en dames?) achter MBiCash absoluut goed bezig zijn, en ik hoop dat we nog vele jaren op deze manier kunnen samenwerken! 

De komende maanden zullen zeker meer acties voorbij komen waar jij als webmaster ook weer kans maakt op geweldige prijzen. 

 

Laatste nieuws