Maak je eigen whitelabel in 2 minuten!

 geplaatst op 16 April 2014

whitelabel config logoVanaf nú kun je bij MBiCash de mooiste whitelabels helemaal zelf genereren! Creëer een unieke look met de whitelabel generator van MBiCash en zorg voor een nog betere conversie!
Met een Whitelabel kan jij je onderscheiden van jouw concurrent!
Optimaliseer je whitelabel voor zoekmachines en scoor nog meer traffic
Verdien nog meer geld!
Bepaal zelf welke template je wilt gebruiken en maak hem helemaal uniek door zelf de kleuren aan te passen en een logo te uploaden. Jouw unieke whitelabel is zo binnen enkele minuten al klaar voor promotie!

In 3 stappen je eigen whitelabel

Je whitelabel is klaar in enkele minuten. Volg deze drie stappen en je kan direct starten met het promoten van je eigen whitelabel!

  • Login op www.MBiCash.nl en vraag een whitelabel aan
  • Wanneer je aanvraag is goedgekeurd kun je via “Whitelabels beheren” je whitelabel aanpassen naar eigen wens.
  • Je whitelabel is nu klaar voor gebruik en je kan direct starten met promoten!

Vraag nu ook een whitelabel aan en start met het promoten van jouw unieke adult datingsite! Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen via support@mbicash.nl of stel je vraag via Skype: support.mbicash.

Let op:
Het beheren en aanpassen is alleen mogelijk voor nieuwe whitelabels. Whitelabels die in het verleden zijn opgeleverd worden zo snel mogelijk omgezet.

Bij het omzetten van de bestaande whitelabels kan het design op enkele punten veranderen. Mocht je dit niet wensen dan kan je mailen naar support@mbicash.nl.

Laatste nieuws