Nieuwe tool voor whitelabel optimalisatie

 geplaatst op 06 februari 2014

seo promo logoWil jij beter gevonden worden in de zoekmachines en nog meer gratis traffic scoren? Optimaliseer dan nú je whitelabels simpel en eenvoudig via het whitelabel beheer systeem. In deze eerste update geven we je de mogelijkheid om aan de basis van je zoekmachine optimalisatie te werken. Binnenkort volgen meer updates waarmee je nog meer mogelijkheden krijgt om jouw whitelabels keihard te laten ranken.

 

 

Wat kan je aanpassen

Je kan zelf de meta gegevens aanpassen voor elke whitelabel. Pas je pagina titel, discription en keywords aan. Ook kun je de teksten op de homepage van je whitelabel aanpassen. Pas de H1 titel en introductietekst aan en zorg dat hierin de belangrijkste keywords staan waarop jij gevonden wil worden. Ook kun je nu een voettekst plaatsen en heb je nog meer ruimte om een SEO geoptimaliseerde tekst te plaatsen. In de volgende update is het ook mogelijk om links te plaatsen en uit te wisselen met andere webmasters. Deze functionaliteit wordt binnenkort toegevoegd aan de website. Uiteraard ontvang je hier bericht hierover.

Wat moet je doen

  • Ga naar www.mbicash.nl en login
  • Ga naar het menu “Promotools”
  • Klik vervolgens op de link “Whitelabels”
  • Je ziet nu twee gele buttons. Heb je nog geen whitelabel dan zie je maar één gele button. Wanneer je deze aanklikt kun je een whitelabel aanvragen. Heb je al een whitelabel klik dan op de button “whitelabels beheren”.
  • Selecteer in het volgende scherm de whitelabel die je wilt aanpassen en klik op “Kies”.
  • Vul de velden aan de rechterkant in of pas de teksten aan waar nodig.
  • Klik op “Opslaan”. De wijzigingen zijn binnen 10 minuten zichtbaar op je whitelabel

 

Laatste nieuws