MijnGeheimeLiefde beschikbaar

 geplaatst op 30 January 2015

Vanaf vandaag is ons gloednieuwe casual dating platform beschikbaar via MBIcash. Dit nieuwe label waar we al veel aanvragen voor kregen, heet MijnGeheimeLiefde.nl en is direct al zeer veel belovend.

Wat is het verschil tussen de nieuwe casual dating site en de andere sites van MBIcash?

De bekende en goed converterende sexdatingsites, zoals het nieuwste label MobileMatch.nl, werken met een creditsysteem. Op deze sites betalen leden door het kopen van credits. Met iedere credit kan een bericht of een standaard flirt worden verstuurd. Zijn de credits op, dan kopen leden weer een nieuwe bundel om zo verder te kunnen chatten.

Op de casual datingsites betaald men voor een abonnement, bijvoorbeeld een maand, 3 maanden of zelfs nog langer. Na het afsluiten van een abonnement kunnen, de door jou aangebrachte leden, met zoveel profielen browsen en chatten als ze maar willen. Het voordeel voor jou als webmaster is dat er direct een hoger bedrag wordt besteed en jij dus in één keer meer verdient.

Wij hebben het laatste jaar veel ervaring opgedaan met casual datingsites en merken in een volle Nederlandse datingmarkt dat er veel vraag naar wat anders is.  Wij hebben de markt goed geanalyseerd en brengen  onze webmasters  daarom deze nieuwe omzetknaller. Tijd dus om ook MijnGeheimeLiefde.nl in jouw promotie op te gaan nemen!!

Actieperiode

Om jou goed van start te laten gaan betalen we de tot en met 14 februari 60% van de consumentenomzet aan jou uit.  Mis deze kans dus niet en start vandaag nog met promoten. Kijk onder de Promotools bij de banners en landingspagina's voor promotiemateriaal.

Valentijnsactie

Vanaf komende maandag starten wij de Valentijnsactie richting consumenten en geven wij ze een extra incentive zodat ze nog sneller converteren naar betalende gebruikers.  Profiteer hier ook van en laat deze actieperiode niet aan je voorbij gaan.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons supportteam, zij helpen jou graag verder.

 

Veel succes met de promotie!

 

 SupportTeam MBIcash

Laatste nieuws