MBIcash nu ook in Oostenrijk en Zwitserland

 geplaatst op 14 November 2014

MBIcash biedt nu ook adult datingsites in Oostenrijk en Zwitserland!!

Vandaag introduceert MBiCash ook de oplossing voor jouw Oostenrijkse en Zwitserse dating verkeer.

Na het succes van de nieuw geïntroduceerde Duitse sites en de vele positieve reacties is het tijd voor 2 nieuwe landen, namelijk Oostenrijk en Zwitserland. Na een testperiode, die succesvol is afgerond, hebben we voor jullie nu ook www.Sexdategesucht.com en www.Sexkontaktservice.com beschikbaar.

De opzet van deze datingsites, met een creditmodel zoals je in Nederland gewend bent, is nog niet bekend in de Oostenrijkse en Zwitserse markt. Dit is een enorme kans voor alle webmasters om flink te scoren. De sites zijn door verschillende partijen getest en ook zij zijn erg blij met de resultaten. Alle webmasters die hebben getest bedankt hiervoor.

De conversies zijn, zoals je van ons mag verwachten, ijzersterk en natuurlijk leveren we ook een aantal goed converterende landingspagina’s erbij om jou direct een vliegende start te geven. Deze vind je onder “Directe linkjes” bij de Promotools in jouw MBiCash-account.

Hou www.MBiCash.nl goed in de gaten, binnen een paar weken komen er meer nieuwe sites bij.

 De producten zijn allemaal door en door getest en converteren supergoed. Daarnaast zijn ze geschikt voor desktop, tablet en mobiel verkeer. Pak als één van de eersten de kans om je omzet naar een compleet ander level te tillen!!

Veel succes met de promotie!!

Team MBIcash.nl

Laatste nieuws