Dutch Webmaster Meeting 2013

 geplaatst op 25 september 2013

mbicash stand op de webmastermeeting in amsterdamAfgelopen vrijdag vond de Dutch Webmaster Meeting 2013 plaats. Deze jaarlijks terugkerende beurs is voor de Nederlandse en Belgische adult webmaster iets om met groot enthousiasme naar uit te kijken. De beurs is de ideale gelegenheid om kennis met elkaar te maken en te kijken wat voor nieuwtjes er zijn in webmasterland.

Het Double Tree hotel in Amsterdam was de locatie waar het allemaal gebeurde. Dit jaar werd de Webmastermeeting gecombineerd met de Webmaster Access en werd het een nationaal maar ook een internationaal evenement met deelnemers uit de hele wereld.

En wij van MBiCash waren met het gehele team tijdens de beurs goed vertegenwoordigd met een prachtige stand.

Veel nieuwe en ook bekende gezichten kwamen bij ons langs op de beurs en het was dan ook een mooie gelegenheid om (zakelijk) kennis te maken, met elkaar bij te praten en om onze nieuw producten en diensten onder de aandacht te brengen.

Feestelijke afsluiting

Na het officiële gedeelte op de beurs kon het onofficiële gedeelte beginnen. Op de afgehuurde partyboot 'de Odessa' kon er volop genoten worden van drank en schaarts geklede dames. En natuurlijk houden wij van een feestje en onze topless gebodypainte promodames trokken dan ook veel bekijks.

Girls op de meetingpromo webmaster meeting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen rond 03:00 uur het feest op zijn einde liep konden we terug kijken op een geslaagde dag. We willen dan ook iedereen bedanken die deze dag voor ons tot een succes hebben gemaakt en hopelijk zien we vele van jullie ook volgend jaar weer terug.

Was je er dit jaar niet bij? Meld je dan aan als webmaster bij MBiCash zodat je , naast de mogelijkheid om direct geld te verdienen met onze adult sexddating websites, ook meteen een goede reden hebt om volgend jaar van de partij te zijn.

 

 

Laatste nieuws