Jetzt Geht’s Losssss!!

 geplaatst op 25 August 2014

Vandaag introduceert MBiCash ook de oplossing voor jouw Duitse verkeer.

www.SecretSexService.com is de nieuwe dating omzetknaller die de euro’s harder binnen brengt dan dat je uit kunt geven. De opzet van deze datingsite, met een creditmodel zoals je in Nederland gewend bent, is nog niet bekend in de Duitse markt. Dit is een enorme kans voor alle webmasters om flink te scoren. De site is door verschillende webmasters getest en ook zij zijn erg blij met de resultaten. Alle webmasters die hebben getest bedankt hiervoor.

De conversies zijn zoals je van ons mag verwachten erg sterk en natuurlijk leveren we ook een aantal goed converterende landingspagina mee om je direct een vliegende start te geven. Kijk onder Directe linkjes bij de Promotools in jouw MBiCash account.

Naast www.SecretSexService.com brengen we direct nog 2 labels label uit waarmee je van start kunt. www.SexdateGeheimnis.com is een andere template, ook hier zijn landingspagina’s voor beschikbaar. Omdat de Duitsers, net als Nederlanders, gek zijn van milfs en de wat oudere dames zetten we direct ook nog een mature datinglabel in genaamd www.ReifeDates.com Dit label hebben we bewust een ouderwetse uitstraling gegeven. Duitsers gaan er helemaal los op.

Met dit triootje aan producten was succes in Duitsland nog nooit zo dichtbij. Dus start vandaag nog jouw promotie op deze duitse succeslabels en verdien ook keiharde euro's!

De producten zijn allemaal door en door getest en converteren supergoed. Daarnaast zijn ze geschikt voor jouw desktop, tablet en mobiel verkeer.

Laatste nieuws